Begränsad terminstart

Styrelsen har idag beslutat att starta terminen för ungdomsgruppen från 2021-01-17 15:00.

På grund av den fortsatta smittspridningen så har vi beslutat att det tills vidare inte blir några vuxenträningar, men att de som vill kan komma och öva efter eget ansvar under de tider vi har ungdomsträningar. Upplägget blir alltså som i slutet av höstterminen.
Vi hoppas att vaccinering kommer att underlätta för träningar framåt sommaren och hösten, men vi får tyvärr fortsatt vara extra försiktiga en tid framöver.

Vi från styrelsen har däremot beslutat att inte lägga oss i huruvida vuxna sparras när de träffas, utan att det i så fall sker under eget ansvar. Vid eventuell sparring så skulle vi dock starkt rekommendera att man går ihop i par som sparras och sedan, för att hindra smittspridning, inte blanda mellan dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *