Vårens träningar 2019

Våren har börjat och visst vill vi komma igång med träningen!!

Söndagen den 24 februari, vecka 8, startar grundkursen för sabelfäktning. Vi tränar sabel i åtta veckor och byter sedan därefter till grundkurs i långsvärdsfäktning. Vi tränar i Medborgarskolans lokaler på Södra Trängallén 2.

Däremellan har vi vår traditionsenliga skärtorsdags-träff den 18 april. Mer info om detta kommer.

Upplägget för båda kurserna är att ny teknik lär vi oss på söndagarna, kl 16.30-18.00, och torsdagsträningen är repetition samt lite mer vidareutveckling av söndagens lektion. På torsdagar tränar vi mellan kl 19.15-21.00.

Det är ingen anmälan till vuxengruppen utan det är bara att dyka upp. Kursavgift (info här till höger) betalas in inför din tredje lektion, du har alltså möjlighet att prova på de första lektionerna. Från det att du fyllt 13 år så får du vara med i vuxengruppen, med målsmans närvaro.

För frågor – tveka inte att höra av er antingen till info@skhfs.se eller via vår Facebook sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *