Terminsstart 26 augusti

Plötsligt händer det! Träningen startar på söndag 26 augusti kl 16.30 på Medborgarskolan.

De kommande åtta veckorna kommer vi träna svensk militärsabel följt av åtta veckor med tyskt långsvärd fram till juluppehållet. På vår söndagsträning (kl 16.30-18.00) har vi teknikgenomgång och på torsdagar (19.15-20.45) har vi repetition och övningar relaterade till söndagens teknik.

Du som vill träna med oss behöver ha med träningskläder, inneskor och vattenflaska. Vi har tränare och utrustning på plats men har du egen utrustning så får du gärna ta med detta.

Träningsavgift ska vara betald inför fjärde träningssöndagen, på så sätt kan du känna på om detta är något du vill fortsätta med. Ungdomar från 13 års ålder är välkomna i vuxengruppen med en förälder närvarande under hela passet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *