Årsmötet har talat

Söndagen den 28 januari hölls föreningens årsmöte på Medborgarskolan där man som vanligt beslutade om bland annat styrelse, årsavgifter och verksamhetsplan för året.

Ett nytt upplägg för vårens träning diskuterades och ansvariga tränare för långsvärd och sabel var positiva till detta. Det resulterar i att terminen startat den 4 februari med långsvärdsträning kl 16.30 och under de kommande 8 veckorna (fram till påsk) så kommer både torsdagstiden och söndagstiden att läggas åt långsvärdsträning. Men alla ni som älskar sabel ska inte frukta – efter påsk så blir det 8 veckor med enbart sabel.

Under årsmötet beslutade man även om nya medlemsavgifter. Istället för att ha haft två olika avgifter (medlem+träningsavgift) så beslutades det att enbart ha medlemsavgift framöver på 1 200 kr för startat helår. Föreningen får många som startar till höstterminens start och de medlemmar betalar då 700 kr för ett halvår. Eftersom avgiften är ett beslut för årsmötet att besluta om så avslutas allas medlemskap i samband med årsmötet.

Läs mer i årsmötets protokoll och verksamhetsplan här nedan:

Protokoll_Årsmöte2018

Verksamhetsplan 2018 (bilaga 4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *