Detta hände 2015…

Julavslutning  13 december
Vi hade   en traditionsenlig avslutning med chokladtomte-huggning. Som en  extra festlighet så hade vi en egen turnering  bland medlemmarna.     Med hjälp av ”snurra flaskan” så  valdes  fäktarnas vapen och med i leken  fanns dolk, sabel, enhandssvärd, S&B, långsvärd. Bilder finns på vår FB-sida.

Barnträning hösttermin 15
Anmälan är öppen, vi  startar den 13 september. Anmälan genom Medborgarskolan. Avancerad kurs ges i direkt anslutning till grundkursen.

SKHFS på högskolans introduktion
Nya studenter hälsas välkomna till Högskolan i Skövde och vi är där och visar upp oss under tisdag och torsdag under första vecka.

Höstterminen drar igång
Söndagen den 30 september startar höstterminen.   Söndagar är vanligtvis långsvärdsträning men den 30:e är det   en social uppstart istället  där vi tittar på finalerna från HEMA SM.  Torsdagen den 3:e  september är det första sabelträningen för terminen.

Nytt för terminen är att det kommer att vara långsvärd VARJE söndag, vi kommer försöka ha ett rent  sparringtillfälle på tisdagar samt att barngruppen kommer att ha en påbyggnadskurs. Välkomna!

Avslutning VT -15
Gemensam avslutning med både barn gruppen och vuxengruppen. Startar kl 15.00. Vi grillar och  sparras lite. Eventuellt uppvisning för föräldrar.

Nationaldagsfirande
6 juni. Medlemmar ur SKHFS kommer befinna sig i Karlsborg för att tillsammans med Karlsborgs Fästningsmuseum fira nationaldagen.  Uppvisning med stål och prova-på kommer att erbjudas under dagen. Läs mer om nationaldagsfirandet i Karlsborg.

Barnträningen börjar
Söndag 12 april kl 15. Träning för barn 5-11 år startar upp för att ha 8 tillfällen under våren. Anmälan genom Medborgarskolan.

Påskhuggning
Skärtorsdagen, 2 april kl 18.
Ett tillfälle att vara social inom föreningen, huggning med våra vassa vapen på chokladkaniner. Är du nyfiken på vad vi gör eller vill fråga oss något – välkommen förbi!

Prova på-fäktning för barn
Påsklovet, måndagen 30 mars kl 10. Anmälan genom Medborgarskolan

Prova på-fäktning för barn
Sportlovet, tisdagen10 februari kl 10. Anmälan genom Medborgarskolan.

Årsmöte för föreningen
25 januari, kl 11. Mötet tar plats i Medborgarskolans lokaler.
Efter mötet har vi första träningen – långsvärd kl 16.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *